Järjestä unohtumaton
paja- tai virkistyspäivä!

Aikuisten pajat ja virkistyspäivät

Päivä kelloseppänä

Pajassa tutustutaan Kellomuseon aarteisiin sekä kellosepän ammattiin. Päästään kokeilemaan kellosepän työvälineitä sekä kokemaan omin käsin tekemisen
ajatonta iloa.


Ryhmäkoko: max. 10 hlöä
Kesto: 1,5 h
Hinta: 240 € / ryhmä

Ota yhteyttä!
Muistelupaja senioreille

Vanhain- ja hoitokoteihin suunnattu palvelu, jossa museolta tuodaan pop-up- näyttely vanhain- tai hoitokotiin viikoksi esille ja herättelemään keskustelua asukkaiden keskuudessa. Museolta saapuu henkilökuntaa vetämään pajan, jossa herätellään lisää muistoja ja keskustellaan mitä kello- tai korumuistoja heillä on. Asukkailla tai heidän lähimmäisillään on mahdollista tuoda omia esineitä muistelutuokioon. Hinta: 310 € (sis alv 24%) Huom. Paja on mahdollista varata syksystä lähtien. Paja on hyvä varata 4 viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Ota yhteyttä!
TYKY -päivän suunnittelu toiveidesi mukaan

Suunnittelemme toiveidesi mukaan virkistyspäivän. Ota rohkeasti yhteyttä!

Ota yhteyttä!

LASTEN pajat

Kellosepän verstaassa

Minkä näköinen sinun seinäkellosi olisi? Päästä sisäinen kelloseppäsi irti ja hyppää mukaan kellosepän verstaaseen! Pajan aikana kurkistamme oppaan johdolla Kellomuseossa olevaan vanhaan kellosepänliikkeeseen sekä tutkimme seinäkellojen koristeita ja muotoja. Museokierroksen jälkeen tehdään itse omat seinäkellot, jotka saa mukaan pajan päätteeksi.

Ryhmäkoko: max 10 lasta ja 1-2 aikuista.
hinta:  150-170€
Ikäsuositus 7-12 vuotiaille
kesto: n.2h

Ota yhteyttä!
KUKKUU-paja

Kukkuu sanoo käki kun se kurkistaa talostaan. Käkikello on lasten suosikki ja moni etsiikin pientä lintua museosta. Kukkuu!- pajan aikana askarrellaan omat käkikellot pahvista ja muista materiaaleista sekä kuunneellan miltä oikea käkikello kuulostaa ja näyttää.

Ryhmäkoko: max. 10 lasta ja 1-2 aikuista. Ikäsuositus: 4-6- vuotiaille. Kesto: noin 1 tunti.

Hinta: 120-140€

Ota yhteyttä!
Lasten synttärit

Kellomuseossa voi juhlistaa ajan kulkua 4-12-vuotiaille suunnatuilla synttäreillä! Synttäreitä järjestetään arkisin ti-pe klo 11-17 välisenä aikana sekä lauantaisin klo 11–17. Synttäreille osallistuvien maksimimäärä on 10 lasta. Mukana tulee olla
ainakin yksi aikuinen. Synttäreiden hinta sisältää ohjatun työpajatyöskentelyn ja materiaalit. Synttäripaketin voi valita kahdesta lapsille suunnatusta pajavaihtoehdosta. Synttäreiden hinta on pajavaihtoehdosta riippuen arkisin 120-150 € ja viikonloppuisin 140-170 €. Synttäreihin on mahdollista yhdistää tarjoilu Lumiére WeeGeelle. Synttärit varataan viimeistään kolme viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Ota yhteyttä!