Ohjatut näyttelykierrokset

Monipuoliset opastuspalvelumme virkistävät arkea!

Opastukset

Kello ja korumuseo Kruunun opastuksilla pääset tutustumaan museon näyttelyihin syvemmin ja oivallat uutta.

 

Opastukset ovat aina muokattavissa ryhmän toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja räätälöidään juuri teidän ryhmälle sopiva kokonaisuus! Ryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä. Opastukset voi varata suomeksi, ruotsiksi tai englanniksi. Opastuksia järjestetään ti-su museon aukioloaikojen puitteessa. Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

 

Opasvaraukset, puh. 050-5539299  tai info@kellojakorumuseo.fi Huomioithan, että opastusvaraukset on tehtävä vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Opastukset päiväkodeille ja alakouluille

Opastuksia järjestetään ti-pe kello 9-15. Opastukset ovat ilmaiset (0€) espoolaisille päiväkoti- ja koululaisryhmille. Muille 40€.

Päiväkoti- ja koululaisopasvaraukset: Ida-Lina Brinkas, p. 050-5539299 (museon aukioloaikojen puitteissa) tai info@kellojakorumuseo.fi

Oppipojan jalanjälillä, KULPS
Kisällin jalanjälissä on tarinallinen opastus eskarilaista 2-luokkalaisille asti. Opastuksen aikana autamme Mattia tunnistamaan erilaisia kelloja, jotka hänen pitää oppia ennen kun ryhtyy kellosepäksi. Tutustumme kuinka aurinkokello toimii ja kurkistamme taskukellon sisään. Ihmettelemme mikä luuppi on ja miksi ihmeessä kelloseppä tarvitsee pinsetit? Hyppää mukaan matkaan ja autetaan yhdessä Mattia!   Opastuksen…

Opastukset yläkouluille ja lukioille

Auringosta atomiin
Mitä aika oikeastaan on? Millainen olisi maailma ilman kelloja? Opastuksella kuljetaan läpi ajan mittauksen kiehtovan historian ja kuullaan miten luonnontieteen kehitys on muovannut kelloista yhä tarkempia ja samalla vaikuttanut yhteiskunnan kehitykseen ja ihmisten elämään.

Kesto 45 min.

Ajan askeleet
Syvennytään hetkeksi ajanlaskun ja kalenterien saloihin sekä mietitään miten aikakäsitykset ovat muuttuneet matkalla suomalaisesta maalaisyhteiskunnasta nopeatempoiseen nykypäivään. Opastus sopii erityisesti lukion historian, elämänkatsomustiedon ja filosofian kursseille.

Kesto 45min

Opastukset aikuisryhmille

Opastus ryhmille
Museon usein vaihtuvat näyttelyt vievät kävijät kellojen ja korujen mielenkiintoiseen maailmaan. Opastuksen aikana voidaan tutustua kaikkiin näyttelyihin tai sitten ryhmän toiveiden mukaan. Ota rohkeasti yhteyttä ja tule viettämään mukava hetki kellojen ja korujen parissa!   Opasvaraukset: Sähköpostitse info@kellojakorumuseo.fi tai puhelimitse 050 535 9767 (ma-pe kello 10-14).   Opastusten hinnat: ti-pe…

Lisätietoja

Aikuisryhmän enimmäiskoko on 20 henkilöä. Opastuksia järjestetään ti-su museon aukioloaikojen puitteissa. Opastuksen voi myös varata ruotsin- tai englanninkielisenä. Räätälöimme opastukset ryhmällesi sopivaksi.

Huomaathan, että opastukset tulee varata vähintään kaksi viikkoa ennen toivottua ajankohtaa.

Hinta:

ti-pe 80€ + pääsyliput museoon

la-su 120€ + pääsyliput museoon

Opastusvaraukset ja lisätietoja:
p. 050-5539299
info@kellojakorumuseo.fi