WeeGeen kesäleirit


WeeGeellä järjestetään kesäisin viikon mittaisia päiväleirejä, jotka on tarkoitettu 7–10 -vuotiaille lapsille. Osallistuminen edellyttää, että lapsella on ensimmäinen kouluvuosi takanaan.

Viikko tarjoaa monipuolista ohjelmaa ja mukavia yllätyksiä kaikissa WeeGeen museoissa. Leirien sisältö pohjautuu WeeGeen museoiden näyttelysisältöihin ja niihin tutustutaan eri näkökulmista kokemisen ja tekemisen kautta. Tärkeää on me-henki ja onnistumisen ilo.

Leiriohjelma toteutetaan kesällä 2018 arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesäkuussa viikoilla 23-26. Leiriviikon hinta on 200 €, paitsi 4-päiväinen viikko 175 € (vko 25), sis. ALV 24%. Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

MAKUPALOJA KESÄN 2018 OHJELMASTA

EMMAn leiripäivänä opitaan katsomaan maailmaa taiteilijan silmin, tutustutaan jännittäviin teoksiin ja opitaan sateenkaaritaikureiksi!

Kellomuseon leiripäivänä katsotaan mitä erilaisia esineitä kulta-ja hopeasepät osaavatkin tehdä ja suunnitellaan oma ystävyyskoru.

KAMUn leiripäivänä astutaan suunnittelijan saappaisiin! Millainen on hyvä paikka asua? Millaisen asuinpaikan sinä suunnittelisit? Päivän aikana tutustutaan erilaisiin lähiöihin ja toteutetaan oma unelmalähiö.

Lelumuseon päivässä tutustutaan eläinten kotikoloihin ja koteihin Tupaantuliaiset-näyttelyssä, tehdään omat käsinukke-eläimet ja kokeillaan nukketeatterin tekemistä sekä tietenkin leikitään!

Helinä Rautavaaran museossa tutustut leiripäivän aikana eri kulttuureihin taikamatolla lentäen, tanssien ja tarinoihin draaman avulla eläytyen.

ILMOITTAUTUMISESTA

Leirit täyttyvät ilmoittautumisjärjestyksessä. Jokaiselle leirille mahtuu 20 leiriläistä.
Ilmoittautuminen tapahtuu Harrastushaku.fi -palvelun kautta, WeeGeen leirit löytyvät palvelusta hakusanalla WeeGee.

Ilmoittautuminen alkaa keskiviikkona 14.2.2018 klo 12.
Viikoilla 23 ja 24 järjestämme samanaikaisesti kaksi sisällöiltään samanlaista leiriä. Näille leireille ilmoittaudutaan joko ryhmään 1 tai 2. Sovittehan etukäteen kaverusten kesken mille leirille ilmoittaudutte, jotta paikka samalle leirille olisi varmempi. Emme voi luvata, että pystymme vaihtamaan varauksia ryhmästä toiseen.

Kaikille ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään sähköpostitse lisätietoa kesäleireistä toukokuussa. Laskutamme kesäkuun leirit toukokuun aikana.

PERUUTUSEHDOT:
Leiri-ilmoittautuminen kesäkuun leireille on 13.5.2018 jälkeen sitova. Tämän jälkeen maksua ei palauteta kuin sairastapauksissa.

Sairaustapauksissa leiripaikan voi perua lääkärintodistusta vastaan. Lääkärintodistusta vastaan palautamme myös maksetun leirimaksun.
Lähettäessäsi ilmoittautumisen, hyväksyt samalla peruutusehdot.
Lisätiedot: weegee.kesaleirit@espoo.fi


Leiriohjelma toteutetaan arkisin klo 9-16 välisenä aikana kesänkuussa viikoilla 23-26 ja elokuussa viikolla 32.  Leiriviikon hinta sisältää ohjatun toiminnan, materiaalit sekä päivittäisen lounaan ja välipalan.

Ajankohtaiset tiedot ja ilmoittautumisohjeet löytyvät WeeGeen kesäleirisivuilta!